BÆREKRAFTIGE KONSTRUKSJONER MED KERAMISKE FLISER

14.12.2023
3.3.23
, i kategorien:
Bærekreaft og miljø

BÆREKRAFTIGE KONSTRUKSJONER MED KERAMISKE FLISER LIVSLØPSVURDERINGER OG MILJØDOKUMENTASJON

Oppdatert temahefte om Bærekraft og miljø.

Bygging med fokus på bærekraft og miljø blir stadig mer aktuelt, kravet til miljødokumentasjon av materialer og valg av bærekraftige løsninger øker. NBKF kommer derfor med en revidert utgave av veilederen.Les nøytral produktdokumentasjon for alle bransjens produkttyper, samt eksempler på hvordan beregne klimagassfotspor av f.eks. våtrom.

Denne veilederen er utarbeidet for å synliggjøre materialvalg innen keramikk sektoren i et miljøperspektiv. Brukere av bransjens produkter (arkitekter, rådgivere, planleggere, utførende, material leverandører, byggherrer)skal kunne finne svar på hvilke miljøkonsekvenser det innebærer å velge keramiske kledninger eller naturstein.Samtidig skal den bidra til å heve keramikk bransjens egne aktører sin bevissthet og kunnskap om produkterog miljø.

Last ned fil
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.