Flislegging av svingt trapp Råd om planlegging og utførelse

25.10.2023
1.3.10
, i kategorien:
Gulv

Av Arne Nesje, SINTEF ByggforskSekretariatsleder i Byggkeramikkforeningen.

Trapper finnes i nesten alle bygg. En trapp skal bådevære god å gå samt være fin og se på.
Rettløpstrapper er enkle å utføre og er tidligere omtalt iByggkeramikkforeningen informerer nr 2/2003. Trappermed sving krever mer planlegging for å få et vellykketresultat. Artikkelen gir retningslinjer for hvordanplanlegge å utføre en flislagt svingt trapp.

Last ned pdf'en for mer detaljer om temaet.

Last ned fil