Ukens profil : Jon M. Lotsberg, Sika Norge AS

11.5.24

Jon M. Lotsberg
Salgssjef \ KAM distribusjon Sika Norge AS

Sika Norge AS ble etablert i 1968 og er en del av Sika-konsernet med hovedkontor i Sveits. Sika Norge godt etablert og lokal arbeidsplass på Skjetten med over 50 dedikerte kolleger, men er også en del av et globalt konsern med mer enn 33 000 ansatte over hele verden.

Sika driver utvikling og produksjon av spesialkjemikalier. Med områder  som liming, fuging, tetting, støydempning, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner for byggebransjen, industri og infrastruktur. Produkter og løsninger som erstatter teknologier som skruer, nagler og sveis og gir uante muligheter for fremtidens utvikling. De fører også merkevarene Casco, SCHÖNOX og PCI.

«Hver dag jobber vi for å gjøre Sika til en av verdens ledende leverandører av kjemiske spesialprodukter for bygningsbransjen og industriell produksjon.Vårt hovedfokus er å ha rett produkt på rett plass og dokumentere dette, så det blir mange kurs man er med på og holder. Det viktigste fremover er å ha produktsystemer som gjør det enklere for håndverkere samt ha god teknisk dokumentasjon.

Jeg har vært med i foreningen siden 2004 og føler den er virkelig med på å fremme bruken av keramiske fliser. Samt at vi i bransjen har blitt enige om felles gode tekniske løsninger. Eller så går det i bil og motor privat» forteller Lotsberg

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.