Ukens profil : Atle Thu Modena

29.2.24

Ukens profil er en serie om «Byggkeramikkens rockestjerner»

Atle Thu

Salgsleder Proff/Prosjekt Modena

“Da jeg kom inn i flisbransjen for 2 år siden ble jeg overrasket over at import tallene ikke hadde økt på mange år.
I Modena finnes det heldigvis mange 1200 graders personer som brenner for keramiske produkter og med mange gode ideer. Selv brenner jeg for å bygge team og sammen med dem skape nye markeder, aktiviteter og bein å stå på. Sammen som kjede og gjennom våre team har vi tilegnet oss spisskompetanse på fag, løsninger og byggtekniske krav.


Den keramiske verdenen gir oss uante og utallige muligheter utover de «typiske» arealene som vegg- og gulvfliser til badet. Nettopp dette motiverer oss til å søke nye markeder og bruksområder, og vi tror det er helt essensielt for å kunne utvikle kunnskap, kjennskap og utvide markedet for de keramiske produktene i vår bransje. Ekstra engasjerende er det når man har med seg mange produsenter med høyt fokus på bærekraft, kvalitet og dokumenterte løsninger. Responsen fra spesielt arkitekter og byggherrer er formidabel, og flere har fått opp øynene for keramikkens mange muligheter i både form og farge”

“Det kommer stadig produkter og løsninger som utfordrer den tradisjonelle bruken av flis med både miljø og bærekraft som argumenter.
Her trenger vi en sterk bransje som forsvarer posisjonen samt bidrar til å finne nye bruksområder slik at import tallene øker og kaka blir større for oss alle.
Vi klarer mye mer sammen enn hver for oss , så NBKF blir derfor en viktig partner fremover”

OM MODENA

Modena ble etablert i mars 1986, og siden har de bygget opp en landsdekkende kjede med egne butikker og forhandlere. Modena er et norsk selskap med norske eiere. De fleste butikkene i Modena byr på «showroom» for våre kunder. Disse har et stort utvalg av fliser, og hos enkelte kan man og finne et bredt utvalg av skifer og naturstein, ovn- og varmprodukter, byggevarer, verktøy, og baderomsinnredninger m.m. De lagerfører det meste av det du finner i utstillingene, og kan derfor levere varene raskt til deg. Det som ikke er på lager er aldri langt unna, mye er kortreist.

“Modena er dypt engasjert i bærekraft, og vi mener at sosiale, miljømessige og økonomiske verdier er tett sammenkoblet. Vi tar ansvar for samfunnet vi er en del av, og forplikter oss til å bevare naturressurser for fremtidige generasjoner. Vi er stolte av vår miljøfyrtårn-sertifisering og rapporterer årlig om klima- og miljødata. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og vi fokuserer på deres helse, sikkerhet og kompetanseutvikling. Vi velger leverandører nøye basert på kvalitet, leveransesikkerhet og bærekraftige kriterier, og stiller strenge krav til dem. Vårt samfunnsansvar omfatter også støtte til lokale idrettsanlegg og veldedighetsprosjekter, som barnekreft forskning  ved å være Platina sponsor av Team Rynkeby Norge. Vi er åpne om vårt arbeid og oppfordrer til kontakt for mer informasjon.”

Sommero : Design: GRECODECO Foto: Mats Holst

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.