Ukens profil : Ragnar Lien, Bostik & LIP Norge

26.3.24

Ukens profil er en serie om «Byggkeramikkens rockestjerner»

Ragnar Lien

Key Account Manager, Bostik & LIP Norge

Hvem er dere, hva leverer dere?

Bostik og LIP har slått seg sammen. Bostik/ LIP er i dag eid av franske Arkema, og vi har rundt 5000 mennesker ansatt i 50 land over fem kontinenter.
Bostik ble etablert i 1889, og er i dag en ledende global limspesialist innen bygg, forbruker og industri med hovedsete for Norden i Helsingborg, Sverige. LIP ble etablert i 1967, og har hovedsete i Nørre Åby i Danmark, og leverer flislim, avrettingsmasser, membran, silikon, epoxy m.m.
Vi leverer alt innen lim og fugemasser, gulvlim, vegglim, avrettingsmasser, fasadepuss, Paneltac (lim for fasadeplater), Tettesjiktfolie PRO LX (våtromssystem).
Vi følger nøye med på markedstrender og jobber kontinuerlig med banebrytende og bærekraftige løsninger for fremtiden.

Ragnar  jobber for å få merkevaren Bostik/ LIP allment kjent i Norge.
«Jeg ønsker og synliggjøre for kundene at vi er en   komplett leverandør innen fugemasser, lim, pulverprodukter og membransystemer til våtrom, for å nevne noen produktgrupper. Det å bygge nye relasjoner i bransjen synes jeg gir meg en givende arbeidshverdag. Jeg stortrives i jobben da ingen dag er lik, og man får treffe så mange flotte og hyggelige mennesker rundt omkring i hele landet.»

Mer produktkunnskap rundt fremtidens løsninger
"Vi vil fortsette vår jobb med å være synlig ute hos kundene, og følge disse tett opp slik at vi får opp produktkunnskapen i alle ledd, både hos butikk og sluttbrukere.
Det er viktig med  tett oppfølging av kunder når vi implementerer nye produktgrupper, slik at kunden føler seg trygg ved å gå over til nytt varemerke.
Fokuset på bæredyktighet i hele vår næringskjede blir viktig, spesielt å redusere vårt fotavtrykk med reduksjon i Co2 utslipp".

"Bostik/LIP Norge vil satse på LIP fasadepuss, Paneltac og Tettesjiktfolie PRO LX.
Dette er produktgrupper  vi selv mener har høy kvalitet , og som vi tror markedet vil omfavne når de blir mere opplyst rundt fordelene med bruken av de" avlsutter Ragnar. 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.