Modena Gruppen kjøper 51% av Bergen Mursenter

16.4.24

Modena Gruppen AS kjøper 51% av Bergen Mursenter AS

Modena Gruppen AS har gleden av å kunngjøre at de har inngått en avtale om å kjøpe 51% av aksjene i Bergen Mursenter AS, en velkjent aktør i murerbransjen i Bergen. Selskapet ble etablert i 2016 av en gruppe av byens murmestre sammen med Per Gunnar Fjelltveit som har vært daglig leder siden.

Modena Gruppen, er en velkjent landsdekkende leverandør innenfor mur og flisbransjen, ser på denne investeringen som en mulighet til å styrke sin tilstedeværelse i regionen og utvide sitt tilbud til kundene samt være en viktig del av vekststrategien til selskapet og eierne.

Tommy Ivesdal, Foto: Jorunn Tharaldsen

«Med nærmest identiske grunnfilosofier og strategier mot mur- og flismarkedet, passer Bergen Mursenter og Modena utrolig godt sammen. Dessuten er historien til selskapene ganske like; Modena i Rogaland (opprinnelig Mur & Bygg) ble i sin tid startet av en gruppe murere som hadde behov for en totalleverandør av mur-relaterte byggevarer og fliser. Med tiden ble Mur & Bygg kjøpt og etter hvert fusjonert med Modena Fliser i Kristiansand, hvor også vår eier L T L AS har base. Siden da har Modena, med hovedkontor i Sandnes, ivaretatt grunnfilosofien ved å være en totalleverandør og et kompetansesenter for murerfaget og proffmarkedet, og vokst til å være representert i store deler av Norge. Vi ser virkelig frem til å utvikle markedet i Bergen og omegn sammen med Bergen Mursenter». forteller Tommy Ivesdal, CEO Modena Gruppen.

Per Gunnar Fjelltveit. Foto: Bergen Mursenter

«Dette er ett riktig og strategisk neste steg for Bergen Mursenter. Sammen med Modena vil vi kunne tilby ett nærmest komplett sortiment til murerbransjen og høy faglig kompetanse innenfor mur og flis i regionen. Oppkjøpet markerer begynnelsen på et spennende samarbeid, med mål om å skape et unikt og felles kompetansesenter for alle som er glad i mur og flis. Fra 1 oktober vil Modena Midtun og Bergen Mursenter flytte sammen til Minde med ett stort innendørs lager, showrom og proffbutikk" sier daglig leder Per Gunnar Fjelltveit

Bergen Mursenter vil fortsette å operere som en selvstendig enhet med støtte fra Modena Gruppen, og begge selskapene ser frem til å dele sin kunnskap og erfaring for å skape en enda bedre opplevelse for kundene.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.