Fagflis har landet avtale med Ombygg

10.5.24

Ombruk av byggevarer!

Overskuddsvarer er en ressurs, også når det gjelder byggevarer. FagFlis har landet avtale med Ombygg om videreformidling av fliser som ellers hadde blitt kastet. 🌱I dag finner du fliser fra Pavigres og Mutina i det gigantiske teltet på Økern – og det kommer mer fremover, melder Fagflis.

Foto: FagFlis

OMBYGG er et byggevarehus og mellomlagringstilbud for brukte byggevarer. Ombygg AS er et ideelt datterselskap av Resirqel AS. På Sinsen i Oslo  har  de siden 2015 levert et opperativt tilbud på mottak og salg brukte byggevarer til offentlige og private kunder i Oslo by. Ombygg har som målsetning å legge til rette for at brukte byggevarer blir minst like attraktive som nye, og på den måten bidra til at byggenæringen enkelt,  effektivt og i større grad og kan utnytte materialressurssene i eksisterende bygg.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.