NBKFs Styre

Helge Aasen

Daglig leder Norfloor

Tlf: 907 66 959

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

helgeaasen

Kai Lund

Bergersen Flis

Tlf: 91 84 16 19

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

kai lund

Henning Christensen

Ellingard Collection

Tlf: 932 45 781

henning christensen

Allan Nielsen

Alfix AS

Tlf: +45 76 30 76 19

allan nielsen

Varamedlem

Torstein Røsholt

Blucher Metall A/S

Tlf: 95 14 88 44

torstein rosholt

Varamedlem

Tore Carlson

Ardex AS

Tlf: 95 73 17 28

e-post: tore,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tore carlson