Vi deler nyheter vi syns er spennende faginformasjon fra andre nettsteder og skriver om nyhetene på våre sider.

Vi ønsker velkommen vårt nye medlem Norsk SteinMiljø AS

norsk steinmiljo logo

Norsk SteinMiljø AA er an av Norges ledene aktører innen import og salg av natursteinprodukter.

Norsk SteinMiljø AS har i flere år importert naturstein og har i stor grad vært med på å introdusere nye produkter i markedet til den vanlige forbruker. Produktene er «gjør det selv» produkter, med gode løsninger for enkel montering med elegant resultat.

kompetansekurs bkf nmlStyringsgruppen som skal utvikle kurs og opplæring av fremtidens flisleggere

Den 29. august blir det første kompetansehevende kurset for de utførende hold i Bergen.
Blant annet er det fokus på bygging av flislagte våtrom, lovverk og standarder uavhengig kontroll.