Vi deler nyheter vi syns er spennende faginformasjon fra andre nettsteder og skriver om nyhetene på våre sider.

Bjørn PetersenVi mottok budskapet om at Bjørn måtte gi tapt for sykdommen den 12, februar. Han ble 75 år gammel. Bortsett fra siste året da han har vært syk har ha ledet bedriften Hey`di AS fra han startet den i 1968. Bjørn var en" gründer i keramikkbransjen og merkenavnet Hey`di er meget velkjent både i proff- markedet og blant forbrukere. Han var en sterk personlighet, var visjonær og så stadig nye produktmuligheter innen "pulversektoren".

Les mer: Til minne om Bjørn Petersen i Hey'di AS

minera logoVi ønsker MineraSkifer velkommen som nytt medlem i NBKF.
Bedriften er solid aktør innen skifermarkedet i Norge med hovedsete på Oppdal.
De produserer meget kjente skiferkvaliteter som f.eks. Pillarguri som kommer fra Otta.
De er en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den satsningen nå NBKF gjør mht. utvikle gode løsninger for legging og setting av skifer inn- og utendørs.

modena logo black

Vi ønsker Modena-gruppen velkommen som medlem i NBKF. Modena-gruppen er en toneangivende og landsdekkende flisekjede som dekker både keramiske fliser, naturstein og interiør.

De har proff-avdelinger i flere av de største byene og er en solid aktør med lang erfaring i bransjen.
De er en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den satsningen nå NBKF gjør mht. utvikle gode løsninger for bruk av naturstein.