Vi deler nyheter vi syns er spennende faginformasjon fra andre nettsteder og skriver om nyhetene på våre sider.

Vi ønsker Hey'di velkommen som medlem av NBKF.
Hey'di er et heleid norsk firma som har vært i flisbransjen i over 50 år. Det opprinnelige produktspekter omfattet primært vanntett overflatebehandling av mur og betong, senere har en kontinuerlig aktiv produktutvikling ført frem til dagens sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg. Hey'di navnet og -logoen er en solid og godt kjent merkevare, kjent for alle som jobber med fliser og naturstein. De har både hatt forbrukeren og proffmarkedet som satsingsfelt. I dag har de et stort produktspekter samt driver kontinuerlig utvikling av nye produkter.

Bjørn PetersenVi mottok budskapet om at Bjørn måtte gi tapt for sykdommen den 12, februar. Han ble 75 år gammel. Bortsett fra siste året da han har vært syk har ha ledet bedriften Hey`di AS fra han startet den i 1968. Bjørn var en" gründer i keramikkbransjen og merkenavnet Hey`di er meget velkjent både i proff- markedet og blant forbrukere. Han var en sterk personlighet, var visjonær og så stadig nye produktmuligheter innen "pulversektoren".

Les mer: Til minne om Bjørn Petersen i Hey'di AS

minera logoVi ønsker MineraSkifer velkommen som nytt medlem i NBKF.
Bedriften er solid aktør innen skifermarkedet i Norge med hovedsete på Oppdal.
De produserer meget kjente skiferkvaliteter som f.eks. Pillarguri som kommer fra Otta.
De er en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den satsningen nå NBKF gjør mht. utvikle gode løsninger for legging og setting av skifer inn- og utendørs.