Vi deler nyheter vi syns er spennende faginformasjon fra andre nettsteder og skriver om nyhetene på våre sider.

minera logoVi ønsker MineraSkifer velkommen som nytt medlem i NBKF.
Bedriften er solid aktør innen skifermarkedet i Norge med hovedsete på Oppdal.
De produserer meget kjente skiferkvaliteter som f.eks. Pillarguri som kommer fra Otta.
De er en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den satsningen nå NBKF gjør mht. utvikle gode løsninger for legging og setting av skifer inn- og utendørs.

modena logo black

Vi ønsker Modena-gruppen velkommen som medlem i NBKF. Modena-gruppen er en toneangivende og landsdekkende flisekjede som dekker både keramiske fliser, naturstein og interiør.

De har proff-avdelinger i flere av de største byene og er en solid aktør med lang erfaring i bransjen.
De er en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den satsningen nå NBKF gjør mht. utvikle gode løsninger for bruk av naturstein.

Flere artikler …